Логотип

Итоговый тест по английскому, 4 класс, с ответами

 

11. Choose the correct item:

The path became ______________when we passed the lake.

  • a. narrowest
  • b. narrower
  • c. most narrowest
  • d. more narrower

Правильный ответ: narrower

 

12. Find one correct sentence:

  • a. We listenes to music.
  • b. School starts at 8 o’clock last year.
  • c. His sister playing the guitar.
  • d. The train to London leaves at 5 o’clock.

Правильный ответ: The train to London leaves at 5 o’clock.

 

13. Find one correct sentence:

  • a. Did they do their homework yesterday?
  • b. Did he worked every day?
  • c. Does he thinks about his exams?
  • d. Does she felt well?

Правильный ответ: Did they do their homework yesterday?

 

14. Make a dialogue. Find a pair to each phrase. Only one answer is possible for each phrase. Write the letter. 

- When will you go?

  • a. Nice to meet you too.
  • b. After school.
  • c. No, I’m afraid it’s very windy.
  • d. Me.
  • e. Eight.
  • f. I’m sorry.

Правильный ответ: After school.

 

15. Find one correct sentence:

  • a. Does you play football well?
  • b. Do you go to school yesterday?
  • c. Does she cook well?
  • d. Do he speak English well?

Правильный ответ: Does she cook well?

 

16. Make a dialogue. Find a pair to each phrase. Only one answer is possible for each phrase. Write the letter. Вставь номера ответов.

– May I open the window?

  • a. No, I’m afraid it’s very windy.
  • b. Eight.
  • c. After school.
  • d. Me.
  • e. Nice to meet you too.
  • f. I’m sorry.

Правильный ответ: No, I’m afraid it’s very windy.

 

17. My friend Emma wants to be a musician. She _______________ guitar lessons twice a week.

  • have
  • had
  • has

Правильный ответ: has

 

18. Choose the correct item:

The _________ desk is in the middle of the class-room.

  • a. teacher’s
  • b. teachers
  • c. teacher
  • d. teachers’

Правильный ответ: teacher’s.

Наш сайт имеет группу Вконтакте "ГДЗ - Готовые Домашние Задания - Ответы Решебник". Присоединяйтесь!