Логотип

Итоговый тест по английскому, 4 класс, с ответами

Итоговый тест по английскому языку с ответами, 4-й класс

 

1.Choose the correct sentence:

  • a. There is a sofa and two armchairs near the wall.
  • b. There is three books on the table.
  • c. There are a pen, a book and two lamps on the shelf.
  • d. There are one table in the room.

Правильный ответ: There is a sofa and two armchairs near the wall.

 

2. Choose the correct item: He … watch videos at night.

  • a. doesn’t
  • b. isn’t
  • c. don’t
  • d. didn’t

Правильный ответ: doesn’t

 

3. Find one correct sentence:

  • a. When does you go to the theatre?
  • b. When did he gone two days ago?
  • c. What did you do yesterday?
  • d. What do he do at weekend?

Правильный ответ: What did you do yesterday?

 

4. Find one correct sentence:

  • a. Will you go to the park next Saturday?
  • b. Did you went to museum two days ago?
  • c. Does they like music?
  • d. Does you go to the cinema on Monday?

Правильный ответ: Will you go to the park next Saturday?

 

5. Write the letters in the correct order, then find translation. Choose the right answer. Only one answer is correct.

  • 1) mumsre a) гулять
  • 2) uspo b) вечер
  • 3) walk c) лето
  • 4) vineneg d) вчера
  • 5) deysatery e) суп

Правильный ответ: 1-c 2-e 3-a 4-b 5-d

 

6. Choose the correct item:

Tom is _________child in this group.

  • a. the cleverest
  • b. the most clever
  • c. the more clever
  • d. the clevest

Правильный ответ: the cleverest

 

7.  Choose the correct item:

Is this _______ book?

  • a. Bens
  • b. Bens’
  • c. Ben
  • d. Ben’s

Правильный ответ: Ben’s

 

8.  Find one correct sentence:

  • a. Yesterday my Grandma did not feel well.
  • b. We readed this book last time.
  • c. The cat did jump out of the window.
  • d. I visit my uncle last week.

Правильный ответ: Yesterday my Grandma did not feel well.

 

9. Choose the correct sentence:

  • a. There is two bathrooms in my house.
  • b. There were three rooms in my previous flat.
  • c. There was two bedrooms in my previous flat.
  • d. There are a kitchen in my flat.

Правильный ответ: There were three rooms in my previous flat.

 

10. Find one correct sentence:

  • a. They are cleverer that him.
  • b. She is gooder than Mary.
  • c. The butterfly is more beautiful than the caterpillar.
  • d. Mike is more funnier than his brother.

Правильный ответ: The butterfly is more beautiful than the caterpillar. 

Наш сайт имеет группу Вконтакте "ГДЗ - Готовые Домашние Задания - Ответы Решебник". Присоединяйтесь!