Логотип

Тест по Английскому языку с ответами, 3 класс

11. Choose the right item: I go to school … 8 o’clock.

Выберите один ответ:

  • a. on
  • b. from
  • c. at
  • d. in

Правильный ответ: at

 

12. Choose the right item: She sleeps well . . . night

Выберите один ответ:

  • in
  • under
  • at
  • on

Правильный ответ: at

 

13. Choose the right item: … is Derek? – In the garden.

Выберите один ответ:

  • a. what
  • b. when
  • c. who
  • d. where

Правильный ответ: where

 

14. Choose the right item: They get up early . . . the morning.

Выберите один ответ:

  • after
  • at
  • in
  • on

Правильный ответ: in

 

15. Write down special questions to the underlined words, using how, what, when:

The boys play football on Sundays.

Выберите один ответ:

  • How do the boys play football on Sundays?
  • When does the boys plays football?
  • When do the boys play football?
  • What do the boys plays on Sundays?

Правильный ответ: When do the boys play football?

 

16. Choose the right item: This is my mum. … name is Rosie.

Выберите один ответ:

  • a. her
  • b. their
  • c. my
  • d. his

Правильный ответ: her

 

17. Choose the right item: We play hochey . . . winter.

Выберите один ответ:

  • in
  • at
  • into
  • on

Правильный ответ: in

 

18. Write down special questions to the underlined words, using how, what, when:

She speaks English well.

Выберите один ответ:

  • a. When she speak well?
  • b. What does she speaks well?
  • c. What does she do well?
  • d. How she speaks well?

Правильный ответ: What does she do well?

 

19. Read texts, then answer the questions.

Text 1 She lives in the house. She is kind and nice. She is small. Her eyes are blue. Her nose is small. Her lips are red. Her hair is long and yellow. She has a mother and a granny. She can sing and dance.

Text 2 She lives in the forest. She is not small. Her eyes are brown. Her nose is big. Her mouth is big. Her hair is long and grey. She is ugly. She can fly.

Text 3 She lives in the theatre. She is kind and nice. She is small. Her eyes are blue. Her nose is small. Her lips are red. Her hair is long and blue. She has a lot of friends. She can sing and dance.

Правильный ответ:

1. Красная Шапочка
2. Баба Яга
3. Мальвина

20. Choose the right item: We play hochey . . . winter.

Выберите один ответ:

  • in
  • at
  • into
  • on

Правильный ответ: in.

Наш сайт имеет группу Вконтакте"Решу математику 1-6 класс (10-15 руб.)". Присоединяйтесь!