Логотип

Тест по Английскому языку с ответами, 3 класс

20 вопросов из теста по английскому языку с ответами за 3-й класс

Тест:

1. Choose the right item: Is it … armchair?

Выберите один ответ:

  • a. three
  • b. a
  • c. an
  • d. -

Правильный ответ: an

 

2. Choose the right item.

My dog ... in the bedroom.

  • a. are
  • b. am
  • c. is

Правильный ответ: is

 

3. Make up the dialogue from the following phrase. Then choose the correct answer:

  • 1. Here you are.
  • 2. Yes, I would like.
  • 3. Martin, would you like some cheese?
  • 4. You are welcome!
  • 5. Thank you.

Правильный ответ: 3, 2, 1, 5, 4

 

4. Choose the right item: Look! Julie .… a horse.

Выберите один ответ:

  • a. rides
  • b. Are riding
  • c. ride
  • d. Is riding

Правильный ответ: Is riding 

 

5. Write down special questions to the underlined words, using how, what, when:

They are running very fast.

Выберите один ответ:

  • a. How do they run fast?
  • b. What do they running fast?
  • c. How are they running?
  • d. How are they running very fast?

Правильный ответ: How are they running?

 

6. Choose the right item.

There ... two pictures on the wall.

Выберите один ответ:

  • a. is
  • b. are
  • c. am

Правильный ответ: are

 

7. Choose the right item: … is Helen? Harry’s mother.

Выберите один ответ:

  • a. where
  • b. how
  • c. what
  • d. who

Правильный ответ: who

 

8. Choose the right item: … two books on my desk.

Выберите один ответ:

  • a. There
  • b. The
  • c. There are
  • d. There is

Правильный ответ: There are

 

9. Choose the correct translation:

girls’ ball

Выберите один ответ:

  • a. мяч девочек
  • b. мячи девочки

Правильный ответ: мяч девочек

 

10. Choose the right item.

I ... a pupil.

Выберите один ответ:

  • a. is
  • b. are
  • c. am

Правильный ответ: am

Наш сайт имеет группу Вконтакте "ГДЗ - Готовые Домашние Задания - Ответы Решебник". Присоединяйтесь!